Sponsoractie v.v. Vivoo & Autobedrijf Loos 

loos

Wat houdt de actie in? 

De actie houdt in dat, leden van de voetbalvereniging per liter getankte brandstof €2 cent voor Vivoo kunnen verdienen. De leden dienen vanzelfsprekend te tanken bij de geautomatiseerde pomp van Autobedrijf Loos. Daarnaast is het van belang dat de leden na het tanken een bon uitprinten uit het apparaat en deze vervolgens inleveren. De bonnen kunnen worden ingeleverd in de kantine in de daarvoor bedoelde jerrycan. Het is natuurlijk ook mogelijk voor de jongere leden van onze club om de tankbonnen van de ouders in te leveren. Op deze manier kunnen alle leden een meedoen aan deze actie. 

Win u tankbedrag terug!

Daarnaast wordt er jaarlijks een tankbon getrokken tijdens een nader te bepalen evenement binnen de voetbalclub. Uit alle ingeleverde bonnen wordt er door Peter Loos één uitgeloot, wie zijn complete tankbedrag terugwint.  Daarnaast worden er onder de deelnemers ook andere prijzen verdeeld. Om deze loting in goede banen te leiden, dienen de leden hun naam, kenteken en autotype te noteren op de achterkant van de tankbon. Alleen bonnen met deze gegevens kunnen in aanmerking komen voor de prijs.Verder belangrijk is dat de winnaar aanwezig is tijdens het evenement op Vivoo. 

Doelstelling Sponsoractie 

De bovenstaande sponsoractie is de eerste stap in hopelijk een verdere uitbreiding van de samenwerking tussen Autobedrijf Loos & Voetbalvereniging Vivoo. Beide partijen hebben uitgesproken na de periode van één jaar de gezamenlijke actie te willen uitbreiden. Dit is overigens geheel afhankelijk van het resultaat voor beide partijen. 

Meer informatie over de actie?

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vraag het Peter Loos of spreek met één van de leden van de sponsorcommissie. 

voetbalvereniging vv Vivoo