Welkom op de website van v.v. Vivoo uit Huijbergen. Vivoo is opgericht op 20 juni 1946. De letters van Vivoo staan voor Voetbal Is Voor Ons Ontspanning.

Vivoo is een gezellige amateurclub uit het Zuid-Westen van Noord-Brabant, waar velen graag (komen) voetballen en/of naar het voetbal komen kijken.

Veel plezier bij het bekijken van deze website.

Mededelingen

Oproep namens het bestuur

In verband met de aanleg van de nieuwe velden mag er vanwege veiligheid vanaf aanstaande maandag 8 juli niet meer worden gevoetbald bij Vivoo.

Het is niet toegestaan om het park te betreden voor onbevoegden.


Nieuwe webshop

Sinds kort is er voor onze vereniging een nieuwe webshop met spullen beschikbaar!

Zie volgende link: WEBSHOP

Wedstrijdsokken zijn nog steeds verkrijgbaar via Maria de Rond. Zie Webshop > Vragen voor meer informatie.


Oproep namens het bestuur

Graag vragen wij de leiders van alle senioren- en jeugdelftallen om vanaf heden extra op het schoon achterlaten van de kleedkamers te letten, zowel van je eigen kleedkamer als die van je tegenstander. De laatste weken is het een grote troep in een aantal kleedkamers (vaak van de tegenstanders), waarbij soms nog alle douches aan staan en er veel troep achterblijft.
Dit met als triest resultaat dat 2 schoonmakers op maandagmorgen allen al 1.5 uur pp bezig zijn met de troep in de kleedkamers voordat ze kunnen gaan schoonmaken!
Laten we er samen op toezien dat alle kleedkamers gewoon netjes achtergelaten worden! Ook van de tegenstanders en bij uitwedstrijden.


Ballen die bij fam. vd Sanden worden overgeschoten
worden alleen door Vivoo opgehaald.
Men gaat niet de bal zelf halen!!!!!
Hier zijn nl. goede afspraken over gemaakt.
Dit geldt ook voor degene die in de vrije tijd
met hun eigen ballen bij Vivoo komen voetballen.

 

Activiteiten agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

AVG

Privacy Policy 

Vivoo hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. In onze privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Deze is te vinden op de pagina Privacy policy.

voetbalvereniging vv Vivoo