Welkom op de website van v.v. Vivoo uit Huijbergen. Vivoo is opgericht op 20 juni 1946. De letters van Vivoo staan voor Voetbal Is Voor Ons Ontspanning.

Vivoo is een gezellige amateurclub uit het Zuid-Westen van Noord-Brabant, waar velen graag (komen) voetballen en/of naar het voetbal komen kijken.

Veel plezier bij het bekijken van deze website. 

Mededelingen

Algemene ledenvergadering

Op donderdagavond 11 oktober iwordt de algemene ledenvergadering. Tijd en agenda volgen later.

Sponsornieuws 

loos

Sponsorcommissie Vivoo & Autobedrijf Loos starten op korte termijn met een gezamenlijke actie. Leden van Vivoo kunnen door bij de volautomatische pomp van Loos te tanken €0.02 cent per liter voor de club verdienen. Daarnaast zijn er prijzen te winnen door de deelnemers. Kans maken op deze prijzen? Print een tankbon, schrijf naam en kenteken op de achterzijde en lever deze in de jerrycan in de kantine. Lees alles over de actie op de pagina Sponsoring > Sponsoracties of vraag het Peter Loos!

Kunstgras en rubbergranulaat:

Het bestuur van Vivoo volgt de richtlijnen van de KNVB m.b.t. ons kunstgrasveld. We wachten dus ook het onderzoek van RIVM af.

Meer vragen en antwoorden kunt u hier vinden.

Ballen die bij fam. vd Sanden worden overgeschoten
worden alleen door Rinus Luijks opgehaald.
Men gaat niet de bal zelf halen!!!!!
Hier zijn nl. goede afspraken over gemaakt.
Dit geldt ook voor degene die in de vrije tijd
met hun eigen ballen bij Vivoo komen voetballen.

 

Activiteiten agenda

AVG

Privacy Policy 

Vivoo hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. In onze privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Deze is te vinden op de pagina Vereniging > Privacy policy.

voetbalvereniging vv Vivoo