Welkom op de website van v.v. Vivoo uit Huijbergen. Vivoo is opgericht op 20 juni 1946. De letters van Vivoo staan voor Voetbal Is Voor Ons Ontspanning.

Vivoo is een gezellige amateurclub uit het Zuid-Westen van Noord-Brabant, waar velen graag (komen) voetballen en/of naar het voetbal komen kijken.

Veel plezier bij het bekijken van deze website. 

Mededelingen

Afschrijving contributie

Begin september wordt het eerste deel van de contributie afgeschreven voor seizoen 2017-2018.

Indeling seizoen 2017-2018

De tegenstanders voor ons 1e elftal zijn bekend..... veel derby's....

Zondag 4A
Clinge, Grenswachters, Groede, IJzendijke, Koewacht, METO, Nieuw Borgvliet, NSV, ODIO, Oostburg, RIA W, Steen, Vivoo, WVV’67

De indelingen voor de overige teams zullen later bekend worden....

IndelingVivoo12017 2018

Nieuwe trainer Vivoo 1

We mogen hiermee bekend maken dat er een nieuwe trainer is gevonden voor volgend seizoen. Dit word de 41 jarige Rudo Gommers uit Zundert.

Tot 3 jaar geleden heeft Rudo 1e klasse gespeeld bij Moerse Boys. Hierna is hij daar trainer geweest van de A1 en het tweede elftal, dat speelt 1e reserveklasse. Als alles volgens plan loopt haalt Rudo in maart zijn papieren om de 4e/5e klasse te mogen trainen. Dit betekend dat dit zijn eerste club als hoofdcoach word.

Met Rudo zijn we ervan overtuigd dat we de huidige stijgende lijn voort kunnen zetten!

In memoriam

Joop de Boe

JoopDeBoe

HUIJBERGEN - Vrijdag 16 december overleed na een slopende ziekte Joop de Boe. Sinds zijn komst naar Huijbergen is zijn naam onlosmakelijk aan Vivoo verbonden. Zijn lidmaatschap dateert van 1968. Naast zijn optreden als begenadigd technicus in Vivoo 1 stond hij destijds, samen met Frans Verstraeten, mede aan de wieg van het regionale jeugdvoetbal. Joop de Boe was een clubman pur sang. Op zijn Vivoo-palmares prijken ontelbare functies en hoedanigheden. Vivoo-jeugdvoorzitter, trainer van Vivoo-dames, A-jeugd, B-jeugd, lagere elftallen, het tweede, Vivoo 1. Hij leidde als Vivoo-voorzitter tot tweemaal toe de club. Als speler was hij actief tot 60 lentes. Na het voetbalpensioen was De Boe in de luwte verantwoordelijk voor het materiaalbeheer.Niet voor niets werd hij ooit benoemd tot ere-lid. Een ziekte eiste de laatste jaren steeds meer zijn tol. Desondanks maakte hij samen met echtgenote Henny op zondagmiddag de gang naar een thuiswedstrijdje van zijn Vivoo 1. Wedstrijd werd een helft, een helft werd uiteindelijk leegte. Zijn familie verliest een lieve en bijzondere echtgenoot, vader en opa. Vivoo een clubicoon. Joop mocht 73 jaar worden.

Toespraak Gerald de Waal begrafenis

Kunstgras en rubbergranulaat:

Het bestuur van Vivoo volgt de richtlijnen van de KNVB m.b.t. ons kunstgrasveld. We wachten dus ook het onderzoek van RIVM af.

Meer vragen en antwoorden kunt u hier vinden.

Ballen die bij fam. vd Sanden worden overgeschoten
worden alleen door Rinus Luijks opgehaald.
Men gaat niet de bal zelf halen!!!!!
Hier zijn nl. goede afspraken over gemaakt.
Dit geldt ook voor degene die in de vrije tijd
met hun eigen ballen bij Vivoo komen voetballen.

 

Activiteiten agenda

voetbalvereniging vv Vivoo