Vivoo VR1 - Madese Boys VR1  6-0 (5-0)

24 november 2019

Doelpuntmaaksters: Amy Kuijlen, Valerie Overbeeke, Frauke v Eekeren (2x), Suzanne Borsboom, Zoë Huybregts.

Na eerste even kennis gemaakt te hebben met de kersverse papa en mama Kevin en Charlotte en natuurlijk met de kleine Nine waren we gebrand om te winnen vandaag.

Licht gehavend kon Vivoo aan het karwei beginnen, Karlijn vakantie, Suzy gebroken vinger, Annika knie blessure, Natalia ziek en Charlotte pas bevallen, Nikie en Elke ter assistentie met tweede mee om later aan te sluiten samen met speelster van Vivoo 2 nl Bianca.

Vandaag kwam de rode lantaarn drager op bezoek in Huijbergen, maar dat wil nog niet alles zeggen...

Echter was het al zeer snel duidelijk dat Vivoo vandaag voor de drie punten zou gaan want na 1 min was het Amy die loep zuiver de 1-0 tussen de paal en de keepster schoof, dit na een prima steekbal van Frauke.

In de derde minuut was het Valerie die prima reageerde op een los gelaten bal van de keepster en de 2-0 was daar.

Het was echt één richtingsverkeer vandaag en in de 9de minuut was het Frauke die de 3-0 maakte, je zag vanaf toen al aankomen dat het te gemakkelijk ging vandaag men werd onzorgvuldig en we gingen dus weer teveel lopen met de bal, maar het Suzanne die uit een goed genomen hoekschop de 4-0 maakte in de 24ste minuut, deze opgevolgd door de 5-0 van Zoë drie minuten later.

Ruststand dus 5-0.

In de rust Elke gebracht voor Valerie.

De tweede helft kan ik kort over zijn het was nl Frauke die in de 80ste minuut nog haar tweede en voor Vivoo de zesde maakte, verder was het onder de maat en was de drive om de tegenstander tot “ moes” te spelen helemaal weg.

Eindstand dus 6-0 en drie punten rijker en op naar de volgende wedstrijd uit naar Welberg waar het wel 90 minuten knokken en spelen met inzet zal moeten worden om de drie punter mee naar Huijbergen te nemen...

Dus as week allemaal twee keer trainen zodat we goed beslagen ten ijs komen en we niet voor verrassingen komen te staan.