DVO'60 VR1 - Vivoo VR1  2-2 (1-1)

13 oktober 2019

Doelpuntmaaksters: Suzanne Borsboom, Frauke v Eekeren.

Vandaag zijn we met de gedachten begonnen om het verlies van vorige week weg te spoelen, en gezien de trainingen afgelopen week hadden we er het volste vertrouwen in.

Maar zoals zo vaak dit seizoen ging het in de beginfase al mis, door wat paniekerig uit proberen te verdedigen viel de bal voor een DVO speelster die dit met een geplaatste hoge bal keurig afronden 1-0 4de minuut.

Toch was het Vivoo dat met vele mooie aanvallen de zestienmetergebied en soms het doel van DVO bestookte, maar ook nu bleek dat we niet goed deden door pakken met als gevolg dat de tegenpartij er geregeld gevaarlijk uit kwam en het was Marsha die ons zeer zeker voor een grotere achterstand behoede.

Zoals gezegd werd het doel van DVO zeer regelmatige vanuit de tweede lijn bestookt echter de scherpte ontbrak en de afstandschoten waren veelal recht op de keepster en daar waar ze al wat meer richting de hoek waren redde deze voortreffelijk.

Toch wad het Suzanne die in de 46ste minuut ook eens vanuit de tweede lijn probeerde en dit maal was het wel raak ruststand 1-1.

In de rust Amy erin en de ietwat ongelukkig spelende Tamar gewisseld.

De tweede helft golfde op en neer en ook nu ontbrak het aan de scherpte bij het afwerken op doel en het leek uit te gaan draaien op een 1-1.

Ook Romy nog gebracht voor de aan haar lies geblesseerde Karlijn en Elke voor Esther op de flank.

Plots was daar een zondagschot dat door Marsha verkeerd werd beoordeeld en daar stonden we ineens met 2-1 achter wat een domper, maar gelukkig hebben we veel weerbaarheid in de ploeg en was Frauke die op een assist van Suzanne toch nog de 2-2 kon binnen schieten.

Iedereen blij met de 2-2 maar persoonlijk vind ik dat we hier twee punten hebben laten liggen.

Volgende week een vrij weekend en de week erop aantreden thuis tegen Virtus.

voetbalvereniging vv Vivoo