Vivoo VR1 - Olympia VR1  2-0 (1-0)

26 mei 2019

Doelpuntmaaksters: Esther vd Hoek, Natalia Mattheussens.

Vandaag ging de strijd om de spreekwoordelijke dagprijs nm enkel de drie puntjes, we hadden afgesproken het goede gevoel van vorige week nog even te verlengen dus alles zouden doen om de drie punten in Huijbergen te houden.

Met opnieuw Valerie op doel begonnen we om 12.00 aan deze wedstrijd en al snel was duidelijk dat Vivoo voor de volle winst ging, het was mn Zoë die vanaf de rechterkant meerdere malen voor gevaar zorgde met haar snelheid.

Het was de keepster van Olympia die tot twee keer toe als winnaar uit het 1/1 duel kwam.

Toen we na 14 minuten een terechte strafschop kregen na het ongeoorloofd wegduwen van Tamar in de zestien meter was het Karlijn die kwam aanleggen maar ook nu kwam de Olympia doelvrouw als winnaar uit de strijd, maar in minuut 17 was het Frauke die een steekbal op Esther gaf van waaruit deze beheerst de 1-0 binnen schoof.

Vanaf dat moment raakte we de wedstrijd een beetje kwijt en werden er voor het resterende deel van de eerste helft om strijd en inzet gevraagd wat men ook met z’n allen prima deed, ruststand 1-0 dus.

Met de aanvang van de tweede helft bleek dat Vivoo de voetbal strijdbijl weer had en gevonden en we waren weer aan het voetballen.

In de 55ste minuut Greetje in gebracht voor Tamar.

In minuut 62 was het die zelfde Greetje die een mooie gelegenheid kreeg om de score te verdubbel maar helaas het vieziger stond nog niet juist.

Het was wederom Frauke die een steekbal verzorgde richting het Olympia doel en mede door zeer goed doorgaan van Esther en Nathalie was het Nathalie die met een uiterste krachtsinspanning de 2-0 kon laten aan tekenen.

Kort daarop ook Nikie voor de lichtgeblesseerde Marieke gebracht en Marsha voor de aan de hamstringblessure geblesseerde Nathalie gebracht.

De wedstrijd verder gewoon goed en gedegen uitgespeeld en de drie puntjes netjes bij laten schrijven.

In de 86ste minuut Greetje een publiekswissel gegeven zij hangt haar schoen na 21 jaar dames1 aan de spreekwoordelijke wilgen, niet om dat ze niet meer wil maar de blessure gevoeligheid nam de overhand.

Natuurlijk gaan we haar nog heel dikwijls zien en meemaken want ze gaat mij als assisteren op de trainingen volgend seizoen en daar zijn we allemaal en ik zeker zeer blij mee.

Kortom wel gedegradeerd uit de tweede klasse maar met opgeheven hoofd en met 13 punten en nu eerst vakantie en in augustus weer opwinden om volgend seizoen te gaan knallen in de derde klasse.

Meiden en mede begeleiding allemaal hartstikke bedankt voor afgelopen seizoen zeker door jullie aanwezigheid en acteren hebben we ondanks het moeilijke seizoen er toch een leuk seizoen van kunnen maken en zijn we voetballend zeker ook vooruit gegaan, nogmaals allemaal bedankt en tot in augustus.

voetbalvereniging vv Vivoo