Vivoo VR1 - Blauw Wit'81 VR1  3-3 (3-1)

22 september 2019

Doelpuntmaaksters: Amy Kuijlen, Frauke v Eekeren, Zoë Huybregts.

Na een goede trainingsmethoden van 8 weken en drie beker wedstrijden met een stijgende lijn in het voetballen waren we klaar voor deze nieuwe start.

We begonnen goed aan de wedstrijd met direct druk naar voren en we lieten gelijk onze bedoelingen zien echter het was na 6 minuten dat er niet voldoende werd ingegrepen bij een 1tegen1 in de eigen 16 met als gevolg dat we dus al weer snel achter de feiten aan moesten lopen 0-1.

Maar dit deed Vivoo niet zoveel want we hadden de partij nog steeds in handen en het was Amy die op een prima voorzet van Zoë de 1-1maakte met het hoofd.

Ondanks dat we de betere ploeg waren waren we toch ook niet altijd alert en scherp genoeg, zodat blauw-wit er soms zeer dreigend uit kwam en mede door goed keeperswerk konden we de schade beperkt houden tot deze ene tegen goal.

Vivoo bleef echter wel de bovenliggende ploeg en het waren vervolgens Frauke en Zoë die voor de ruststand tekene van 3-1 geen vuiltje aan de lucht zou je denken, maar niets is minder waar.....

Tijdens de rust Esther in het veld gebracht voor de ongelukkig spelende Elke en gehoopt dat Esther met haar snelheid voor meer gevaar aan de flank kon gaan zorgen.

Gelijk na de aftrap kon je zien dat de tegenpartij niet van plan was om zich bij deze stand neer te leggen met als gevolg dat Vivoo niet meer aan het voetballen kwam en alleen maar achter de bal aan moest, duels werden niet meer gewonnen, aannemen en inspelen werd telkens slecht gedaan!

Kortom we vergaten te voetballen en vooral de rust aan de bal was geheel verdwenen er werden alleen maar ongeleide projectielen naar voor gejaagd zonder ook maar enig idee en enkel met de hoop dat men er voorin iets mee kon.

Het duurde echter nog tot de 26ste minuut voordat blauw-wit de aansluitingstreffer kon maken 3-2, nu gingen alle sluizen open bij de tegenpartij maar hier konden we geen gebruik van maken op één goede aanval na maar deze werd met de voet gered door hun keepster.

Toen de scheids aan gaf dat er nog één minuut gespeeld diende te worden glipt er toch nog een speelster door de buitenspel val en in een 1/1 met Marsha werd ook nog de gelijkmaker binnen geschoten.....dit voelde daadwerkelijk aan als een verliespartij.

Na de wedstrijd dit even doorgenomen maar gelukkig werd deze negatieve gedachten al snel omgezet naar een iets positiever “ in elk geval niet verloren” gedachten.

Op naar dinsdag en donderdag om volgende week aan te treden tegen Desk uit Kaatsheuvel.

voetbalvereniging vv Vivoo