Welkom op de website van v.v. Vivoo uit Huijbergen. Vivoo is opgericht op 20 juni 1946. De letters van Vivoo staan voor Voetbal Is Voor Ons Ontspanning.

Vivoo is een gezellige amateurclub uit het Zuid-Westen van Noord-Brabant, waar velen graag (komen) voetballen en/of naar het voetbal komen kijken.

Veel plezier bij het bekijken van deze website. 

Mededelingen

Contributieafschrijvingen

De contributie van de jeugd voor seizoen 2020-2021 wordt op 25 juni afgeschreven.

De contributie van senioren voor seizoen 2020-2021 wordt in 2x afgeschreven medio augustus en medio november.

Update 2 Corona virus (16 maart)

Gezien het advies van het RIVM, NOC*NSF en de KNVB heeft het bestuur besloten om alle activiteiten bij Vivoo t/m 6 april 2020 af te lassen. Dit betekent dat er niet getraind mag worden, de kantine niet open zal gaan en er ook geen (oefen)wedstrijden gespeeld mogen worden.
Rond de 6e bekijken we wederom de situatie en laten wij jullie (hopelijk positief) deze zo snel mogelijk weten.

Update Corona virus (12 maart)

NOC*NSF adviseert haar leden om gevolg te geven aan de oproep van de veiligheidsregio’s in de provincie Noord-Brabant om alle evenementen - waaronder sportwedstrijden, trainingen- tot en met maandag af te lasten. Wij als bestuur willen hier gehoor aan geven wat betekend dat het Sportpark aan de Veenbes tot en met maandag 16 Maart dicht blijft voor alle activiteiten. (Inclusief het flipflop feest die op 13 maart gepland stond)

Maatregelen Corona virus (3 maart)

Zoals jullie wellicht ook hebben vernomen, heeft het RIVM i.v.m. het Corona virus op vrijdagavond 6 maart een verscherpt advies gegeven voor de inwoners van Noord-Brabant. Ook Vivoo houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en van de GGD.

Wat is het advies van het RIVM?
In het kort komt het erop neer dat wanneer je last hebt van verkoudheid, hoesten of koorts het RIVM je adviseert om je sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Dat betekent: ga niet naar school, werk, sportclub of plekken waar veel mensen bij elkaar zijn. Eén dag (24 uur) nadat de klachten over zijn, kun je weer het normale leven oppakken.

Wat doet Vivoo?
De trainingen gaan voorlopig gewoon door voor alle kinderen en trainers, die geen klachten hebben van verkoudheid, hoesten of koorts.

Als een van de gezinsleden de genoemde klachten heeft, dan geldt hetzelfde advies: de gezinsleden die geen klachten hebben, kunnen gewoon komen sporten. Alleen als een van de gezinsleden besmet is met corona of in de testfase zit, dienen alle gezinsleden uit voorzorg thuis te blijven. Eventueel afmelden kan gewoon via de trainers gedaan worden.

Het kan natuurlijk zijn dat een trainer afwezig is, omdat hij/zij de gemelde klachten heeft. Dan wordt de training van het betreffende team sowieso afgelast, we gaan géén teams combineren, de training zal dan gewoon niet doorgaan en we kunnen op dit moment ook geen vervanging garanderen. Zo mogelijk worden de spelers door ons tijdig daarvan op de hoogte gesteld.

Het bestuur vindt het belangrijk om te vermelden dat zij alle leden van Vivoo de absolute vrijheid wil geven zelf te beslissen of zij in deze periode deel willen nemen aan de trainingen en/of wedstrijden. Indien ouders zich niet gerust voelen als hun kinderen nu deel nemen aan trainingen en/of wedstrijden, dan moeten zij daarover zelf kunnen beslissen, zonder dat deze beslissing gevolgen heeft. Gezondheid gaat vóór alles!

Meer informatie over het advies van het RIVM vind je op de site van de Rijksoverheid. Het RIVM-advies inzake Noord-Brabant vind je HIER.

We zullen eenieder zoveel en zo goed als mogelijk op de hoogte houden.

Oproep namens het bestuur

Graag vragen wij de leiders van alle senioren- en jeugdelftallen om vanaf heden extra op het schoon achterlaten van de kleedkamers te letten, zowel van je eigen kleedkamer als die van je tegenstander. De laatste weken is het een grote troep in een aantal kleedkamers (vaak van de tegenstanders), waarbij soms nog alle douches aan staan en er veel troep achterblijft.
Dit met als triest resultaat dat 2 schoonmakers op maandagmorgen allen al 1.5 uur pp bezig zijn met de troep in de kleedkamers voordat ze kunnen gaan schoonmaken!
Laten we er samen op toezien dat alle kleedkamers gewoon netjes achtergelaten worden! Ook van de tegenstanders en bij uitwedstrijden.

Kunstgras en rubbergranulaat:

Het bestuur van Vivoo volgt de richtlijnen van de KNVB m.b.t. ons kunstgrasveld. We wachten dus ook het onderzoek van RIVM af.

Meer vragen en antwoorden kunt u hier vinden.

Ballen die bij fam. vd Sanden worden overgeschoten
worden alleen door Vivoo opgehaald.
Men gaat niet de bal zelf halen!!!!!
Hier zijn nl. goede afspraken over gemaakt.
Dit geldt ook voor degene die in de vrije tijd
met hun eigen ballen bij Vivoo komen voetballen.

 

Activiteiten agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

AVG

Privacy Policy 

Vivoo hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. In onze privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Deze is te vinden op de pagina Vereniging > Privacy policy.

voetbalvereniging vv Vivoo