Beste ouders, trainers, leiders en uiteraard spelers,

Na de korte zomerstop starten wij weer met trainen. Niet elk elftal is al aan de slag, maar in de komende weken zullen wij zien dat het sportpark weer steeds drukker gaat worden. Uiteraard gelden daarvoor richtlijnen, waarbij de belangrijkste regels zijn:

gebruik je gezond verstand! Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand!

De verdere uitwerking van alle regels zijn te vinden op: www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen. Via de groepsapps, sociale media, website en e-mail zullen deze protocollen worden gedeeld met spelers, trainers en ouders.

Toch willen wij het volgende benadrukken:

  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Als je positief getest bent en/of als je een huisgenoot of een nauw contact bent van een bewezen COVID-19-patiënt blijf dan ook thuis. Dat geldt voor spelers, trainers, ouders en supporters!
  • Kom je terug van vakantie vanuit een risicogebied, volg dan de instructies zoals die voor jouw gebied gelden. Ook hier geldt: gebruik je gezond verstand!
  • Ga voordat je naar VIVOO. gaat, thuis naar het toilet.
  • Was voor en na de training of wedstrijd thuis je handen met water en zeep.
  • Volg de aanwijzingen van de trainers op. Zij geven aan hoe je het beste naar jou trainingsveld kunt lopen en terug als je klaar bent. Zo voorkomen we dat veel spelers en trainers elkaar tegen komen. Omkleden en douchen doe je thuis.
  • Voorafgaand, tijdens de rustmomenten en na afloop van trainen dienen spelers en trainers van 18 jaar en ouders 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Dit geldt ook in de kleedkamers en in de kantine.
  • Supporters, ouders zijn welkom op het sportpark. Houd 1,5 meter afstand tot anderen, die niet tot het eigen huishouden horen. Dat geldt OVERAL.

De praktische uitvoering van de richtlijnen zullen wij als bestuur regelmatig evalueren met de jeugdcommissie om te kijken of er aanpassingen gemaakt moeten worden op onze invulling van bovenstaande regels. Deze regels moeten zorgen dat wij met plezier kunnen blijven sporten. Dat hebben we als spelers, trainers, leiders, maar zeker ook als ouders en supporters dus zelf in de hand!

Bestuur v.v. VIVOO

voetbalvereniging vv Vivoo