Beste leden, ouders en supporters,

Nu de trainingen en ook de wedstrijden weer zijn begonnen, is ook de kantine weer open. Echter zal dit ivm de Corona uitbraak op een heel andere manier gaan gebeuren zoals je dit misschien gewend was. Alle horeca, en dus ook de VIVOO-kantine, moet zich aanpassen aan de nieuwe richtlijnen die gelden. Dat is voor iedereen wennen, ook voor ons als bestuur en barpersoneel.

Uiteraard gelden voor de heropening richtlijnen, waarbij de belangrijkste regels zijn:

Gebruik je gezond verstand. En houd 1,5 meter afstand.

Via de groepsapps, sociale media, website en e-mail zal dit protocol worden gedeeld met spelers, trainers, ouders en zoveel mogelijk andere supporters. Ook hangen deze regels zichtbaar op het sportpark.

De belangrijkste regels voor een veilige heropening van de kantine zijn voor jullie:

 • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Als je positief getest bent en/of als je een huisgenoot of een nauw contact bent van een bewezen COVID-19-patiënt blijf dan ook thuis. Dat geldt voor spelers, trainers, ouders en supporters!
 • Kom je terug van vakantie vanuit een risicogebied, volg dan de instructies zoals die voor jouw gebied gelden. Ook hier geldt: gebruik je gezond verstand.
 • Iedereen is welkom op het sportpark en in de kantine. Houd 1,5 meter afstand tot anderen, die niet tot het eigen huishouden horen. Dat geldt overal.
 • Als je de kantine bezoekt word je gevraagd een registratieformulier in te vullen. Deze formulieren dienen als evt. input voor het contactonderzoek bij een positief geteste persoon die in de VIVOO-kantine is geweest en blijven enkel in bezit van de voorzitter. De formulieren worden na 14 dagen vernietigd.
 • Volg altijd de aanwijzingen van het aanwezige kantine-personeel.
 • Volg altijd de gemarkeerde looproute. Deze staat met pijlen op de grond aangegeven. (Ingang zoals normaal, uitgang via de nooduitgang bij het dartbord om zodoende een goede doorstroming te kunnen hanteren).
 • Maak gebruik van desinfectiemiddel die je vindt bij het betreden van de kantine en toiletten.
 • Wacht geduldig op je beurt.
 • Maak alleen gebruik van de zitplaatsen van de stoelen/krukken die vooraf zijn geplaatst in de kantine of op het terras. Enkel en alleen op de zitplaatsen in de kantine en op het aangegeven terras mag er alcohol genuttigd worden uit plastic drinkbekers.
 • Geen stoelen/krukken verplaatsen! Al deze stoelen/krukken zijn op 1.5 mtr gezet en zo gemarkeerd.
 • Neem evt leeggoed mee naar de bar.
 • Zit je met meerdere aan een tafel, zorg dan ook dat je 1,5 meter afstand houdt.
 • Betaal zoveel mogelijk met pin (en contactloos).
 • In de dames toilet is maximaal 1 persoon toegestaan, bij de heren maximaal 3 personen. De middelste urinoir zal uit gebruik genomen worden. Graag buiten wachten, mocht het toilet bezet zijn.

Deze opstart kan alleen goed verlopen als wij hier allemaal onze eigen verantwoordelijkheid in nemen. Dat kunnen wij niet alleen met bestuursleden of het aanwezige barpersoneel, dat moeten wij ook met jullie hulp doen! Wij zijn met z’n allen verantwoordelijk dat alles goed verloopt.

De praktische uitvoering van de richtlijnen zullen wij als bestuur regelmatig evalueren met de kantinebeheerder om te kijken of er aanpassingen gemaakt moeten worden op onze invulling van bovenstaande regels. Deze regels moeten zorgen dat wij met plezier kunnen blijven sporten. Dat hebben we als spelers, trainers, leiders, maar zeker ook als ouders en supporters dus zelf in de hand!

Bestuur v.v. VIVOO

voetbalvereniging vv Vivoo