Beste gasten,

Welkom op ons sportpark, alwaar jullie een wedstrijd komen spelen tegen een team van v.v. VIVOO!

Het is heel erg fijn en hartstikke leuk dat wij weer mogen voetballen. Hopelijk kunnen wij dit seizoen de competitie volledig uitspelen. Maar, het Coronavirus waait nog steeds door het land en wij zien steeds weer nieuwe brandhaarden ontstaan. Om dit virus verder in te dammen hebben wij ieders hulp nodig en hebben wij als v.v. VIVOO een aantal regels opgesteld. Deze willen we in het kort met jullie delen en hopen dat jullie als team jezelf daar ook aan houdt.

  • In een kleedlokaal mogen maximaal 7 personen (senioren) tegelijk zijn waarvan er 3 personen tegelijk mogen douchen. Soms hebben wij 2 kleedlokalen per team beschikbaar maar in de meeste gevallen zal dit niet zo zijn. Spreek met elkaar (binnen het team) af wie als eersten gebruik maken van het kleedlokaal en laat de anderen buiten wachten. Komt iemand naar buiten, dan kan de volgende naar binnen. Voor de zondag (senioren): De teams die om 10:00 uur en 14:00/14:30 uur aanvangen, hebben de beschikking over 2 kleedkamers per team. De teams die om 12:00 uur aanvangen, hebben slechts de beschikking over 1 kleedkamer. Hier dus (qua tijd) rekening mee houden!
  • In de rust van de wedstrijd vragen wij, zolang het weer het toelaat, buiten de thee te nuttigen.
  • Houd in de dug-outs ook de 1,5 meter afstand
  • Natuurlijk hebben wij ook graag dat jullie na de wedstrijd een drankje nuttigen in de kantine of op het terras. Respecteer daar de regels. Vul het registratieformulier in (dit formulier wordt 14 dagen na de wedstrijd vernietigd). Houd je aan de looproute en neem leeggoed mee terug naar de bar bij een volgende bestelling.
  • Bij het consumeren van een drankje (koffie/fris/bier of wat dan ook) is zitten te allen tijde verplicht in de kantine en daaromheen. Wij hebben extra terrassen ingericht en extra terrasstoelen gehuurd zodat iedereen een zitplaats kan hebben.

Wij zijn allemaal verantwoordelijk op het naleven van de maatregelen en het nakomen van alle regels. Spreek elkaar op een nette, rustige manier aan als iemand even een regeltje vergeten is. Op deze manier proberen wij verdere uitbreiding van het virus in te dammen.

We wensen jullie een prettige wedstrijd toe!

Mede namens het Bestuur,

Leiders, aanvoerders, spelers v.v. VIVOO

voetbalvereniging vv Vivoo