Baardwijk VR1 - Vivoo VR1  5-0 (4-0)

8 maart 2020

Doelpuntmaaksters: geen.

Ten eerste wil ik Greetje zeer hartelijk danken om de honneurs waar te willen nemen en op donderdag en vandaag op zondag, omdat ik samen met Marlies vijf daagjes ben wisten skiën ......

Natuurlijk op voorhand de hoofdlijnen samen doorgenomen maar de werkelijke zaken geheel aan Greetje over gelaten, die dit zeer zeker in goede banen gaat leiden mede ook door haar schat van ervaring in en rond het team.

Iedereen mee vandaag dus dat moest goed komen.

Toch was er nog even de angst dat her Corona virus roet in het eten zou gooien, maar toch niet en dus om 08.15 zijn de meiden vertrokken naar Waalwijk.

Ik zal enkel de hoogte punten weergeven, omdat zoals eerder gezegd ikzelf er niet bij was vandaag, ben wel goed op de hoogte gehouden door Nadine via de app.

Voor de rust liep Baardwijk uit naar een 4-0 en liep Marieke tegen een gele kaart aan...vlgs de app noodzakelijk?!

In de 59ste minuut maakt Baardwijk ook nog de vijfde.

Zo’n twintig minuten na rust een klein opstootje waarbij Marieke haar tweede geel en dus rood krijgt.

Conclusie uit de berichtgeving is teveel persoonlijke fouten waardoor Baardwijk gemakkelijk in het zadel word geholpen, en tegenstander was ook positioneel beter en verder dan Vivoo, toch waren er complimenten van Greetje voor de inzet, arbeid en strijd die geleverd is vandaag.

Op naar dinsdag en donderdag waarbij we ons gaan voorbereiden op de volgende tegenstander Be Raedy uit Hank op het Vivoo terrein om 12.00 uur u bent allen welkom.

voetbalvereniging vv Vivoo