Vivoo VR1 - Bavel VR3  1-0 (0-0)

8 december 2019

Doelpuntmaakster: Amy Kuijlen.

Vandaag konden we afstand nemen van de ploegen onder ons, maar dan diende er wel gewonnen te worden van Bavel 3.

Het was van minuut één Vivoo dat de klok sloegen het leek erop dat het niet lang zou duren voordat we zouden gaan scoren.......

Maar alles leek anders dan de aanblik deed vermoeden.

Het was zeker de eerste 20 minuten duidelijk dat Bavel er niet aan te pas zou komen vandaag, nl Amy had diverse mogelijkheden om te scoren echter het vizier stond niet op scherp.

Onze keepster Marsha heeft zegge en schrijven 5 ballen richting het doel gehad terwijl wij de ene na de andere halve! kans aan elkaar rijgde.

In de rust nog geen wissels toe gepast en gezegd dat men moest blijven vertrouwen en geloven in hun eigen kunnen, echter het bleek direct al niet anders te zijn als voorheen met als gevolg de eerste wissel... Esther eraf en de meer kaatsende speelster Elke erin met de hoop om vandaar uit meer gevaar voor het doel te kunnen veroorzaken.

Nog steeds werden er meerdere kansen door diverse meiden vakkundig om zeep geholpen terwijl de tegenpartij steeds meer geloof in een goede afloop kreeg...en zelfs enkele keren gevaarlijk voor het doel van Marsha verscheen, maar door goed optreden van Saskia en Marieke werd dit telkens tot niets gereduceerd.

Daarna de geblesseerde Zoë vervangen voor de goed invallende Tamar die geregeld haar duels won en er voor zorgde dat het gevaar van Bavel over hun linkerkant werd geminimaliseerd.

Maar er stond nog steeds 0-0 op het bord......toen in de 88ste minuut Nikie gebracht voor Valerie en Amy naar de punt gedirigeerd en dus zou Nikie als rechterspits gaan functioneren en zij was het ook die na goed door jagen Amy in stelling bracht en het was ook Amy die de bevrijdende 1-0 maakte......pffffffff Eind stand 1-0 maar weleen flink geblesseerde Zoë en dus een geluk dat het winterstop is en dat iedereen weer op adem en fysieke gezondheid kan komen zoals Zoë , Suzy, Annika, Charlotte en de terug gekeerde Karlijn.

De winterstop gehaald met 20 puntjes en de 4de plek met 5 punten op de nummer 5.....

Let op eerst volgende twee weken enkel trainen op de dinsdag daarna twee weken vrij af....

Dus tot dinsdag....

voetbalvereniging vv Vivoo