Be Ready VR1 - Vivoo VR1  3-1 (0-0)

3 november 2019

Doelpuntmaakster: Valerie Overbeeke.

Na de goede wedstrijd van vorige week vandaag op bezoek bij hekkensluiter uit Hank.

Het begon al helemaal verkeerd voordat we moesten vertrekken.......het tijdstip van vertrekken werd door diverse meiden niet gehaald!

Met als gevolg dat er op andere manier met andere meiden moest worden gespeeld, in de eerste helft ging dat niet geheel verkeerd want we kregen kans over kans echter het visser stond niet op scherp...

Wat wel ontbrak in de ploeg was de wil om te winnen, we waren te mak, te slap, niet gretig genoeg en dus niet scherp genoeg voor het doel.

We hadden diverse mogelijkheden met Elke, Valerie, Frauke en Zoë ( binnen kant paal er uit).

Maar je zag dat de omschakeling bij balverlies niet goed was en telkens dat we dus balverlies leden waren we niet gretig genoeg in de omschakeling metals gevolg dat de ruststand 0-0 was.

In de rust de ongelukkig spelende Annika gewisseld voor de te laat aanwezige zijnde Amy en de zieke Suzanne er af gehaald voor Romy.

Toen we buiten gingen dacht ik, dit gast goed komen en de kansen kwamen ook nu weer echter het vizier stond nog steeds gericht op het midden van het doel, daar waar hun keepster altijd aanwezig was...

Het was in de 14de minuut dat de tegen partij een mogelijkheid kreeg door niet goed ingrijpen van de verdediging en het was ook gelijk raak 1-0...

Oké niet bij de pakken neer gaan zitten en kop op dn samen werken naar de gelijkmaker echter was het Zoë die in deze een verkeerde pass gaf en de tegenpartij de kan gaf om de voorsprong uit te breiden , wat ze dus ook niet na lieten in de 21 ste minuut 2-0.

Gelijk een omzetting gedaan en de veeeeeel te late Mariek gebracht voor Tamar en en Jenneke door geschoven naar de positie achter de spits en dus achter in 1 op 1 , dit had tot gevolg dat er nog meer druk werd gezet naar het doel van de tegenpartij.

Het was Valerie die met een snel genomen vrije trap voor de aansluiting kon zorgen in de 32ste minuut 2-1.

Nou nu gaan we vlammen dachten we aan de kant echter niets was minder waar, het bleef gezapig en berustend tot dat be ready in minuut 84 de 3-1 mocht laten aanteken, wat ook gelijk de eindstand was!

Vandaag was de wedstrijd van de onderschatting en het idee van ach herkomst wel goed, maar dit was dus niet zo en dit is dan ook de reden dat we gewoon met 3-1 verliezen van de nummer laatst!

Volgende week tegen Moerse Boys zal het echt anders moeten meiden, maar jullie kenende weet ik zeker dat dit anders zal gaan dan vandaag.

voetbalvereniging vv Vivoo