Vivoo VR1 - Virtus VR1  6-2 (3-1)

27 oktober 2019

Doelpuntmaaksters: Esther vd Hoek, Frauke v Eekeren (2x), Zoë Huybregts (2x), eigen doelpunt.

Vandaag waren we gast vrouw voor de speelsters van Virtus.

We waren extra gemotiveerd want we konden gelukkig via een overwinning weer wat aansluiting vinden met de top van de derde klasse gezien de andere wedstrijden dan toch .

Middels een ijzersterke start kwamen we al snel via een eigengoal op 1-0 na goed afdwingen van Natalia.

Vanaf dat moment was het Vivoo dat de klok sloeg en doorgoed combinatie werd de ruststand uit gebouwd naar 3-1 door goals van Esther en Frauke En door een niet juiste beslissing van jenneke kon Virtus hiernog een tegengoal maken rust stand dus 3-1.

Niet gewisseld in de rust.

Gelijk na rust was het Zoë die de 4-1 liet aantekenen....toch kreeg Vivoo het nog even een beetje moeilijk omdat men er iets te gemakkelijk over ging denken en het was dan ook Virtus dat de 4-2 kon laten aantekenen.

Maar door goals van Zoë en Frauke werd de eindstand op het bord gezet en konden we afsluiten met een terechte overwinning van 6-2.

Op naar volgende week tegen BE-Raedy uit Hank.