Vivoo VR1 - Baardwijk VR1  1-4 (1-4)

6 oktober 2019

Doelpuntmaaksters: Esther vd Hoek.

Vandaag al een eerste “topper” nl de nummer 2 tegen de nummer 1...

Na een prima trainingsweek waarbij de gehele week de nadruk is gelegd op het doordekken en omschakelen van balbezit naar balverlies waren we klaar om de strijd aan te gaan, maar wat bleek gedurende de hele eerste helft gaven we niet thuis.

Te ver van de tegenstander, geen duelspirit, geen enkele overtuiging en passie om te willen winnen.

Na 6 minuten lag de 0-1 al binnen waarbij de keeper in deze niet geheel vrijuit ging naar het zich liet aanzien vanaf de zijkant, echter werd dit snel rechtgezet door een achterwaartse kopbal van Esther op een hoekschop van Frauke zodat het va 12 minuten weer gelijk stond.

Maar vanaf nu ging zich eerder genoemde steeds meer aandienen en kreeg Baardwijk steeds meer vrijheid van de vivoo dames om vrij uit te voetballen.

De aanvallen kwamen zowel van links als rechts en telkens was Vivoo zowel bij hun opbouw als bij hun afronding in de volgende minuten “ de 16de, de 30ste en de 38ste” niet bijde les en kon men ongehinderd uitlopen tot 1-4 wat ook tevens de ruststand was.

Tijdens de rust de twee backs Niki en Suzy gewisseld ( maar had net zo goed 11 posities kunnen wisselen) en Suzanne en Tamar in gebracht, en gelijk aangegeven wat er werkelijk veranderd diende te worden om hier niet afgeslacht te worden.

Gelukkig was men in het tweede bedrijf wel scherp en alert echter was het kwaad al geschied natuurlijk, maar het was toch een stuk aantrekkelijker en geruststellender om naar te kijken.

Nu liet men Baardwijk niet meer tot een opbouw komen, nu werden de duels wel gewonnen, nu had men wel de intentie om vooruit te spelen en dacht men wel aan aanvallen.

Moet gezegd dat we niet echt uitgespeelde kansen kregen maar we kwamen nu aan het doel en met een klein beetje fortuin hadden we de aansluiting kunnen maken maar dit mocht niet zo zijn.

In de 72ste minuut Marieke nog gebracht voor de moe gestreden Elke en in minuut 78 Annika gebracht voor de uitgebluste Valerie, beide invalsters hadden eerder op de dag Vivoo twee al geholpen aan hun overwinning op Meto.

Op naar volgende week waar we weer om 10.00 uur moeten aantreden tegen D.V.O. uit Roosendaal.