DESK VR1 - Vivoo VR1  2-5 (1-2)

29 september 2019

Doelpuntmaaksters: Elke v Hassel, Natalia Matheussens (2x), Valerie Overbeeke (2x).

Vandaag eens kijken of we net als vorige week net zo goed konden starten als vorige week....

En inderdaad de start was gewoon goed, ondanks een drietal feestneuzen ( vrijgezellen avondje voor Karlijn), en dus met twee meiden van Vivoo 2 in de basis gestart.

Het was vanaf de eerste minuut Vivoo dat de toon asn gaf en het was met name Frauke die tot twee keer Valerie S en drie keer Elke in scoringspositie bracht alleen deze twee dames waren niet geduldig genoeg vandaar dat de 0-0 te lang op het bord bleef staan.

Het duurde tot de 20ste minuut, toen werd Elke wederom door Frauke gelanceerd en nu wist ze het wel tot een goedeinde te brengen en de 0-1 was een feit.

Vanaf dat moment was Vivoo het even kwijt en doorgeklungel in de verdediging (op de doellijn) was het Desk dat voor 1-1 kon zorgen.

Door goed door te gaan op de rechterkant was het Zoë die een vrije trap kreeg op de achterlijn van de tegenpartij, deze werd getrapt door Frauke en hier was Natalia bij om met het hoofd de 1-2 aan te tekenen wat ook tevens de ruststand was.

Na rust was het toch weer Vivoo dat de wedstrijd in handen nam en aan de hand van Valerie Overbeeke liep Vivoo uit naar 1-4 ten eerste met een prima spitsen goal en de tweede meteen bekennen lob van 30 m1.

Je zag dat de ploeg alles had gegeven en eigenlijk te vroeg ging leunen op de overwinning met als gevolg een situatie waarin we niet scherp en alert genoeg waren met als gevolg een tegen goal van Desk 2-4.

Toen was men we even wakker en na een prima combinatie van links naar rechts via Esther, Frauke,Natalia, Annika en op nieuw Natalia werd het alsnog 2-5 en gelijk einde wedstrijd.

Wissels :

in minuut 51 Nikie voor Romy

In minuut 57 Esther erin voor Elke

In minuut 62 Annika voor Valerie S

In minuut 70 Karlijn voor Zoë

Kortom verdiende overwinning en op naar de volgende partij thuis tegen Baardwijk om 14.00!!