Hontenisse VR 1 - Vivoo VR1  9-0 (4-0)

12 mei 2019

Doelpuntmaaksters: geen. 

Vandaag naar de nummer twee van de competitie dus dat het moeilijk tot zeer moeilijk zou worden was al wel bekend, maar als je zonder geloof, inzet en arbeid aan zo’n wedstrijd begint dan weet je al dat je het deksel geweldig op je neus krijgt wat vandaag dus ook gebeurde.

Met een gehavende ploeg vertrokken vandaag, Amy blessure, Greetje blessure, Valerie niet geheel fit, Rowinda afgemeld, Charlotte zwanger en Kathy gestopt..wel een geluk dat Marsha kon bij sluiten vanuit Vivoo dames twee, en dat Nikie weer eens voor het eerst sinds maanden minuten heeft kunnen maken.

Zeker Hontenisse was de betere ploeg maar zoals eerder gezegd als je geen werklust, strijd en geloof aan de wedstrijd kunt toevoegen dan gaat het een moeilijke ochtend worden, de ruststand was dan ook 4-0.

Toch waren er enkele plaagstootjes van Vivoo zijde richting het Hontenisse doel maar ook daar ontbrak het aan scherpte vandaag.

Tijdens de rust de geblesseerde Valerie gewisseld voor Nikie en gevraagd om er toch nog iets van te maken vandaag en het moet gezegd de tweede helft was met meer inzet en was strijdvaardiger dan de eerste.

Ook hier enkele plaagstootjes van onze zijde richting Hontenisse maar het was toch Hontenisse dat er rustig op los combineerde en de eindstand naar 9-0 bracht!!

In de 55ste minuut ook Marscha nog gebracht voor de geblesseerd geraakte Zoë.

Dat we gedegeradeerd zijn is ondertussen wel duidelijk maar om de competitie zo zonder strijdlust te eindigen is niet des vivoo’s dames, dus laat ons nog twee maal alles uit de kast halen om waardig afscheid te nemen van de tweede klasse, te beginnen volgende week tegen Gastel uit en de week erop thuis de allerlaatste van dit seizoen thuis tegen Olympia.

 

voetbalvereniging vv Vivoo