Vivoo VR1 - Schijf VR1  0-2 (0-0)

7 april 2019

Doelpuntmaaksters: geen.

Met de negen nul verlies nog scherp op het netvlies moesten we vandaag aantreden tegen de dames vanuit Schijf, vorig seizoen gedegradeerd uit de 1 ste klasse maar ook in de onderste regionen te vinden van 2F.

Met Frauke op doel omdat Charlotte per direct op doktersadvies moest stoppen.....begonnen aan deze pot.

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen Frauke heeft een prima pot staan keepen en de gehele ploeg heeft een dikke voldoende verdient vandaag.

De wedstrijd golfde op en neer waarbij er aan beide zijde kleine mogelijkheden ontstonden maar bij Vivoo stond het als een huis vandaag, maar ook de schijfse verdediging gaf niks weg met als gevolg een 0-0 ruststand.

In de rust een omzetting gedaan door Natalia uit de verdedigingslinie te halen en in de spits te posten en Saskia zou de honneurs van haar overpakken naast Karlijn in de verdedigingslinie.

Je zag gelijk dat schijf hier niet direct een antwoord op had en de kansjes werden groter en groter even als het geloof en vertrouwen in een goede afloop.

Jammerlijke was dat Jenneke in de 55 minuut eraf moest met een blessure, waardoor we wederom een omzetting moesten doen en nu was het Rowinda die de plaaggeest werd voor de schijfse verdediging.

In minuut 66 veroverd Amy de bal op het middenveld en lanceert Zoë aan de rechterkant die zet er de turbo op en laat iedereen haar hielen zien, speelt zich goed vrij voor het doel en plaatst de bal loepzuiver in linkerbenedenhoek, iedereen juichen maar de schijfsedoelvrouw kon met een katachtige reactie redding brengen..jammer.

Toch was het de tegenpartijen die de bal veroverde in de 79ste minuut op hun linksachterpositie en vandaar hun spits bediende die op haar beurt en Marieke en Frauke omspeelde en daarne de 0-1 binnen schoof..hier was een momentje van niet snel omschakelen bij balverlies in de voorste linie.

Daarna Karlijn door geschoven om te bezien of we nog wat konden forceren en het was met kunst en vliegwerk dat schijf hun doel schoon hield, het was zelfs in minuut 92 dat ze middels een lange bal nog voor 0-2 konden zorgen.

Eindstand dus 0-2 maar goed gespeeld, met inzet en strijd maar net niet....maar de eerste overwinning dit jaar hangt in de lucht.

Plezierig deze ochtend was ook dat Nikie weer van de partij was ondanks het feit dat ze niet is ingevallen.

voetbalvereniging vv Vivoo