Vivoo VR1 - Antibarbari VR1  3-5 (2-0)

31 maart 2019

Doelpuntmaakster: Zoë Huybregts, Frauke v Eekeren, Amy Kuijlen. 

Op deze zonnige ochtend moest er worden aangetreden tegen de nummer twee Antibarbarie uit Rotterdam en zoals wekelijks werd er met vol goede moed begonnen aan dit hels karwei.

Iedereen goed getraind deze week en dat bleek uit de start want al na drie minuten was het Frauke die met een prima pass Zoë weg stuurde en mede door haar snelheid kwam ze oog in oog met de keepster en maakte ze prima de 1-0.

Het was Frauke die in minuut 16 een terug speelbal afjaagde richting de keepster van abb, deze raakte daarvan zo in paniek dat Frauke de bal kon onderscheppen en daar was de 2-0. ...zou het gaan gebeuren vandaag??

De agressie,felheid,stijd om de bal en wil om te winnen spatte eraf bij Vivoo, geen 10cm ruimte kreeg de ploeg uit Rotterdam ..en dit was niet alleen op het midden maar in en tussen alle linies niemand uitgezonderd, en mocht er dan al eens één tussen door glippen dan was daar Charlotte om dit te klaren.

Tijdens de rust de hard werkende maar niet gelukkig voetballende Esther gewisseld voor Tamar aan de rechter zijde.

Na de thee was snel duidelijk dat ABB met deze stand geen genoegen ging nemen en waren de rollen in het veld omgekeerd en nu was het Vivoo dat geen grip meer kreeg op de ploeg uit Rotterdam.

Dit had tot gevolg dat Vivoo veel zoekende was en dat er steeds meer mogelijkheden voor de tegenstander kwam dit leidde dan ook na 51 minuten tot de 2-1.

Nu rook ABB natuurlijk bloed en men voerde de druk steeds meer op en in minuut 56 was de stand weer gelijk.....

Vivoo was hierdoor echt van slag en we konden dan ook de tegenstander niet meer aan ons binden en liepen constant achter de bal aan, als dan ook in minuut 61 de 2-3 valt zie je de kopjes gaan hangen en de onderlingen spanningen toe nemen ( wat het voetballen niet ten goede komt!!).

Het is ABB dat zelfs uitloopt naar 2-4, maar toch zie dan dat Vivoo meer in haar mars heeft want men strekt nog éénmaal de rug en het is Amy die op prima aangeven van Zoë toch nog de 3-4 weet te maken met nog drie minuten op de klok, dus alles op alles om er nog een gelijkspelletje uit halen.

Maar als dan de watervlugge spits van ABB de bal krijgt aan gespeeld word het nog 3-5 ipv een gelijkspelletje.....

Sopfie nog in gebracht in de 70 ste minuut voor Valerie en Marsha in minuut 73 voor de geblesseerde Suzanne..

Conclusie voor vandaag is duidelijk lijkt me:

Prima uitstekende eerste helft, maar 45 minuten is niet genoeg.........

Deze week weer met z’n allen trainen en op naar Schijf as zondag op Huijbergen.

voetbalvereniging vv Vivoo