Baronie VR 1 - Vivoo VR1  3-0 (1-0)

10 februari 2019

Doelpuntmaaksters: geen. 

Op naar de trotse club uit Breda om de opgelopen schade van afgelopen dinsdag te herstellen, vanaf de eerste minuut was het Baronie dat zich liet gelden en de verdediging van Vivoo onderdruk hield.

Maar het was eindelijk weer eens een goed samenwerkende Vivoo ploeg die zich hier goed onderuit voetbalde en na een minuut of 18 de wedstrijd begon over te nemen.

Daar was ook de eerste hoekschop voor Vivoo en het was Jenneke die deze bal van dichtbij binnen werkte, wij blij....alleen de scheids had door zijn Baronie bril een overtreding gezien op de keeperster van Baronie? De gehele Baronie bank was hier net zo verbaast over als wij overigens dus de stand bleef gelijk 0-0.

De wedstrijd ging redelijk gelijk op en de links en rechts back Marieke en Natalia hadden hun directe tegenstanders goed aan de leiband en wonnen dus haast elk duel tot er in minuut 29 even een moment was dat men uit positie ging lopen en daar was het gaatje waar Baronie naar opzoek was en men kwam één op één met Charlotte waar deze de tegenstander ver naar buiten drukte maar waar ze alsnog kans zag om de 1-0 te maken.

Vivoo liet zich niet uit het veld slaan en het was in minuut 38 dat Esther goed door ging op de keepster van Baronie waardoor ze via een carambol de bal voor Frauke haar linker voet kreeg met niemand in haar buurt, maar Frauke wilde de bal in één keer binnen schuiven maar raakte deze helemaal verkeerd zodat we de rust gingen opzoeken met een 1-0 achterstand.

Tijdens de rust Zoë ingebracht voor de nog veel wedstrijdritme missende Esther en verteld dat we op dezelfde manier door moesten gaan en dat dan de kansen vanzelf wel zouden komen.
Toch was het de ploeg uit Breda die meer en meer de overhand kreeg, en het was dan ook de thuisploeg die de tot scoren kwam na circa een klein kwartiertje in de tweede helft 2-0.

Suzy gebrachtvoor de licht geblesseerde Suzanne en positie wisseling door Natalia op het midden te laten gaan spelen om op die manier wat meer strijd te gaan krijgen aldaar.

Maar dit mocht geen baad hebben want we konden elkaar steeds minder goed vinden en konden ook niet meer gevaarlijk worden voor het doel van Baronie, al was Zoë nog één keer middels een individuele actie kort bij de aansluitingstreffer maar deze ging rakelings voorlangs.

Ook nog Rowinda in gebracht voor de moegestreden Valerie in de 27 ste minuut, maar ook deze omzetting kon het tij niet keren, het was zelfs Baronie die onze verdediging nog één keer op snelheid klopte en er 3-0 van maakte, wat ook tevens de eindstand zou zijn.

Volgende week eindelijk weer eens een thuiswedstrijd en wel tegen Gilze dus dan de punten maar eens in proberen Huijbergen te houden.

voetbalvereniging vv Vivoo