Vivoo VR1 - Hontenisse VR1  1-4 (0-3)

4 november 2018

Doelpuntmaakster: Zoë Huybregts. 

Na twee verre uitwedstrijden vandaag weer eens een thuiswedstrijd en wel tegen de nummer één Hontenisse..
Afspraak gemaakt om iets aangepast te gaan spelen om vandaar uit het goede gevoel van de competitiestart weer op te pakken, want dat die manier van spelen ons even in de steek heeft gelaten is wel duidelijk.
De eerste vijftien minuten bleven we goed de afspraken nakomen en konden de tegenstander redelijk van de eigen zestienmetergebied vandaan houden, maar in minuut zestien gebeurt dan toch het onvermijdelijke, Hontenisse’s doelpunten machine kan zich vrijkappen en heeft de gelegenheid om rustig de 0-1 binnen te schuiven.
Het probleem deze eerste helft zat hem hoofdzakelijk in het feit dat er geen duels aangegaan werden en dan kun je ook haast niet aan de bal komen met als gevolg dat je constant achter de bal aanloopt.
Ook de gemaakte afspraken werden niet helemaal na gestreefd met als gevolg dat we het veld nog te groot maakte en dat de onderlinge afstand veel te groot werd, waar Hontenisse dan weer redelijk makkelijk door heen voetbalde met als gevolg een 0-3 ruststand......
In de rust Suzanne gewisseld voor Zoë en gevraagd om iets meer strijd en power in de wedstrijd te brengen.
Al snel in de tweede helft bleek dat Vivoo dit had begrepen en je zag dat de tegenstander het hier moeilijker mee had en het was Vivoo dat via Frauke, Zoë en Amy toch nog enkele kansjes kon afdwingen.
Toch was het wederom Hontenisse dat via een goede combinatie een één tegen één kon creëren met Charlotte om daaruit danook de 0-4 aan te tekenen.
Nu was het zaak om de eer reddende goal te maken, en ervoor zorgen dat het geen pak slag werd vanochtend.
Maar mede door de inzet en vele malen beter spel en duel kracht dan in de eerste helft zag het hier niet naar uit, en konden we de conclusie trekken dat we te laat.......aan de wedstrijd waren begonnen.
We konden nu wel druk op de verdediging van Hontenisse houden en het was dan ook Zoë die door hard doorwerken in een scrimmage de bal goed kon afwerken en de 1-4 was daar.
Dit was tevens de einduitslag, en de conclusie is dan ook de wedstrijd begint bij het eerste fluitsignaal van de scheids...............
In de tweede helft nog de volgende wissels toegepast:
Valerie O eruit en Valerie S erin in de 59ste minuut
Tamar eruit en Rowinda erin in de 59ste minuut.
Op naar volgende week om deze goede tweed3 helft een vervolg te kunnen geven.

voetbalvereniging vv Vivoo