Olympia VR1 - Vivoo VR1  2-0 (0-0)

14 oktober 2018

Doelpuntmaaksters: geen. 

Na een trainingsweek waar afgelopen donderdag wel wat van gevonden kan worden, vandaag naar Gouda om daar te voetballen tegen de vv olympia.

De afspraken even voor de wedstrijd goed doorgenomen zodat iedereen wist wat van haar werd verwacht. Na het eerste fluitsignaal bleek al snel dat het niet zo soepeltjes zou gaan lopen dan de laatste wedstrijden en dat er vandaag veel strijd geleverd moest worden om als winnaar uit de duels te gaan komen.

De gehele eerste helft zijn we niet in staat geweest om driehoekjes te maken of om onze snelle flanken te bedienen ipv daarvan moesten we veel achteruit en achter de tegenstander aan lopen ( wat niet prettig is...).

Toch werd het achterin goed dicht gehouden en werden er geen noemenswaardige kansen weggegeven en ook wij zelf hebben op één schot van Frauke en een kopbal van jenneke na geen kans gecreëerd.

Ruststand was dan ook 0-0.

Tijdens de rust Natalia gewisseld ( last van haar stuitje)voor Karlijn en geprobeerd om de bakens te verzetten.

De eerste dertig minuten was dit ook duidelijk het geval en de 0-1 hing in de lucht wederom met een schot van Frauke dat op de doellijn werd gekeerd, en een vrije trap die werd gelost door de olympia keepster maar daar waren net te laat bij om binnen te tikken.

In de 60ste minuut kathy in het veld gebracht voor Tamar.

Onze keepster had deze eerste dertig minuten nog geen bal gehad, wel was het olympia die via hun rechter spits telkens de ruimte zocht, maar dit werd telkens door suzy goed verijdeld.

Tot op het moment in de 32ste minuut toen zij deze voorzet wel kon geven en uit de ontstane scrimmage voor het Vivoo doel olympia geheel onverwacht op 1-0 kwam.....

Dat was een domper waar we niet op gerekend hadden maar de meiden kennende werd de rug gerecht en werd er met vrouw en macht gewerkt naar de verdiende gelijkmaker, maar als in minuut 39 de scheids een 100% buitenspel situatie laat doorgaan ( ik ga hier niet verder over uitwijden) is de 2-0 een feit..

Dit was de nekslag voor onze ploeg en na nog enkele spelden prikken van de moei gestreden Vivoo meiden is een (onnodige) verlies partij een feit.

Nou dat betekent dus weer lekker trainen as week met een weekend vrij af om dan een week later klaar te zijn voor de trip naar Boskoop om aan te treden tegen de vv Floreant.

voetbalvereniging vv Vivoo