Vivoo VR1 - Bavel VR2  0-4 (0-1)

3 december 2017

Bavel 0-1
Bavel 0-2
Bavel 0-3
Bavel 0-4

Na de laatste slechte wedstrijden vandaag de moeilijke tegenstander uit Bavel en dan wel Bavel 2 In eigen huis. Na de trainingen van afgelopen week had ik en de ploeg er een goed gevoel over, en natuurlijk was Bavel de betere ploeg maar gewonnen zouden we ons niet zomaar geven vandaag.

De eerste 20 minuten was het keihard werken en in de duels gaan om de tegenpartij van het doel te houden, en mede door prima keeperswerk konden we redelijk gemakkelijk stand houden. Het was in de 20ste minuut dat onze links achter een fractie van een seconde te laat reageerde en de aanvaller van Bavel maakte van deze gelegeheid gebruik om de bal voor het doel te brengen waar ze dankbaar de 0-1 lieten aan tekenen.

Hierna was het Esther die nog een mooie gelegenheid kreeg maar het was hoofdzakelijk knokken geblazen om het Bavel zo moeilijk mogelijk te maken en de ruststand werd dan ook gehaald met 0-1.

Na rust werd de jacht op de 1-1 ingezet want 0-1 is ook verloren, dus we moesten iets, hierin kregen we diverse halve mogelijkheden, maar niet voldoende om gevaarlijk aan het doel van de tegenstander te worden, maar zolang deze stand gehandhaafd blijft is er van alles mogelijk, dus werd er voor elke cm2 gestreden en waren we ook dikwijls de winnaar maar was de voortzetting niet scherp genoeg.

Het was jammer dat Greetje net buiten de 16 een overtreding moest begaan waaruit Bavel onze keepster deed verrassen en de 0-2 was daar.

Daarna nog wel geprobeerd de bakens te verzetten maar door een afstandsschot kon men ook de 0-3 maken en even later ook de 0-4 nog wat wel iets geflatteerd was maar het staat er wel.

Positieve vandaag was de inzet en er werd weer eens gevoetbald door de Vivoo meisjes, dit geeft weer hoop voor de toekomst en ook vertrouwen voor de ploeg want we zijn het dus nog niet verleerd. Ander positieve feit vandaag was Natalia vandaag weer haar eerste minuten heeft kunnen maken na een slepende blessure, maar ook dat Amy morgen waarschijnlijk het bericht krijgt van de dokter dat ze de training mag gaan hervatten. Dinsdag as geen trainen ivm Sinterklaas avond en donderdag gereed maken voor de belangrijke wedstrijd tegen Viola volgende week.

voetbalvereniging vv Vivoo